Relining i Stockholm

Dags att renovera avlopp? Vi kan göra det säkert och tryggt genom relining, där varken golv och väggar behöver rivas i ditt hem. Det är billigare, snabbare och mer praktiskt.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Vad är relining?

Relining är ett övergripande uttryck för metoder som används vid renovering av avloppsrör utan att byta ut dem. Detta involverar vanligtvis en process där man utför en målning eller beläggning, eller en infodringsmetod där en speciell "strumpa" används. Vi börjar med att grundligt rengöra det befintliga röret innan vi inför en skräddarsydd strumpa impregnerad med epoxylim. När den installeras och härdat, blir resultatet ett nytt, självbärande rör inuti det gamla röret, vilket förseglar sprickor och hål effektivt. Denna metod kan appliceras på rör tillverkade av olika material som betong, gjutjärn eller plast och erbjuder en utmärkt flödeskapacitet samt ökad livslängd.

Vi genomför invändiga inspektioner och dokumentation av rören både före och efter renoveringsprocessen. När arbetet är utfört, går vi igenom dokumentationen med dig som kund, fyller i ett överlämningsprotokoll som tydligt visar utfört arbete och överlämnar detta tillsammans med ett garantibevis.

Till skillnad från traditionella stambyten som kan medföra störningar för boende i villor, radhus eller fritidshus, erbjuder vår relining en lösning som inte stör vardagen för dig som boende. Vår metod innebär att vi renoverar rören genom rengöring och infodring med den härdplastmättade strumpan, vilket omvandlar dem till nya självbärande konstruktioner.

En av de största fördelarna med vår relining är att hushållet kan fortsätta att bo kvar under processen, oavsett rörens befintliga skick eller material.

Vanliga frågor om relining avlopp

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna om relining

Varför göra en relining?

Äldre rörledningar kan leda till betydande och dyra vattenskador på en byggnad på grund av att de är benägna att korrodera, blockeras av sediment eller spricka, vilket också resulterar i försämrad vattenflöde. Det är av denna anledning som det är nödvändigt att utföra renoveringar med hjälp av relining-teknik.

Hur länge håller en relining?

Att investera i relining är fördelaktigt ur olika aspekter. Dels är det att det erbjuder en imponerande hållbarhet med en livslängd på ungefär 40 till 50 år. Ur ekonomisk aspekt är det en kostnadseffektiv lösning jämfört med traditionellt stambyte och renovering.

Kan trasiga rör relinas?

I de flesta situationer är det genomförbart att återställa skadade rör genom relining, dock kan det skilja sig beroende på den unika karaktären av varje skada. Allting beror på omfattningen och specifik lokalisering av skadan i rörsystemet.

Kontakta oss för att relina rör i Stockholm

Är dina rör i dåligt skick och behöver åtgärdas? Då kan relining vara en lämplig lösning på problemet. Du kanske slipper en kostsam och långdragen renovering och kan istället relina rören.

Vi finns med under hela processen under reliningen och inspekterar rören noggrannt så att resultatet blir av högsta kvalitet. Vi gör arbetet och du slipper flytta iväg under tiden.

Kontakta oss

Högtrycksspolning

Österåkers Spol & Sug är ett pålitligt företag som erbjuder snabb och effektiv service för privatpersoner, BRF:er och företag. Vår omfattande lista med tjänster inkluderar högtrycksspolning, stamspolning och hjälp vid stopp i avlopp.

Grävsug

Med vår moderna utrustning och erfarna personal kan vi effektivt suga upp avfall och material från ditt område utan att orsaka skada eller störningar. Kontakta oss idag för att boka vår grävsug tjänst.

Läckutredning

Vi identifierar och åtgärdar problem med läckage i rören. Vi använder avancerad utrustning för att noggrant lokalisera läckan och ta fram en lämplig lösning för att förhindra vidare skador på ditt hem eller företag.