snabb hjälp vid stopp i avloppet

Österåker Spol & Sug AB är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag över norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Snabbt på plats - Vi löser stopp i avlopp

Har du stopp i avloppet i Stockholm? Österåkers Spol & Sug erbjuder tillförlitlig och snabb hjälp för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från högtrycksspolning till rörinspektion. Slå oss en signal redan idag för att lösa dina avloppsproblem!

Ring vår jour direkt

Hur vet jag om det är stopp i avloppet?

Dålig avrinning

Ett av de första tecknen på stopp i avloppet är när vatten dröjer sig kvar i diskhon, badkaret eller duschen längre än vanligt. Om vattnet inte alls tycks rinna undan, eller om det uppstår en märkbar försening i avrinningen, kan det vara ett tydligt tecken på att något blockering finns i ditt avloppssystem. Du kanske också märker av ett gurglande ljud från avloppet, vilket indikerar att luft blir fast i rören på grund av ett hinder.

Dålig lukt som varningssignal

En annan indikator på stopp är när det börjar lukta illa från avloppet. Dålig doft uppstår ofta när matrester, hår och annat skräp börjar brytas ner och inte kan transporteras bort som de ska. Denna lukt kan vara särskilt stark när stoppet är nytt och material har börjat samla sig.

Grävsug

Med vår moderna utrustning och erfarna personal kan vi effektivt suga upp avfall och material från ditt område utan att orsaka skada eller störningar. Kontakta oss idag för att boka vår grävsug tjänst.

Läckutredning

Vi identifierar och åtgärdar problem med läckage i rören. Vi använder avancerad utrustning för att noggrant lokalisera läckan och ta fram en lämplig lösning för att förhindra vidare skador på ditt hem eller företag.

Rörinspektion

Vi utför rörinspektion för att identifiera eventuella skador eller blockeringar i ditt avloppssystem. Genom att upptäcka problem i tid kan vi ta fram en lämplig lösning för att undvika kostsamma reparationer eller renoveringar i framtiden.