Högtrycksspolning i Stockholm

Vi hjälper dig vid Stopp i avlopp samt stamspolning av fastigheter.

Skicka en förfrågan Kontakta oss

Professionell högtrycksspolning

Österåkers Spol & Sug AB är din expert på högtrycksspolning, specialiserade på att lösa avloppsproblem i Stockholm. Våra tjänster är idealiska för fastighetsägare, BRF:er och företag.

Vi har avancerade lösningar för högtrycksspolning, perfekt anpassade för Stockholms områdets specifika avloppsbehov. Med vår expertis säkerställer vi att dina avloppssystem fungerar felfritt.

 

Effektiva lösningar för avloppsproblem

Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar för att avhjälpa avloppsstopp och förbättra avloppssystemets funktion. Våra erfarna tekniker garanterar kvalitetsarbete med fokus på miljö och säkerhet.

Genom att använda den senaste tekniken garanterar vi en effektiv och noggrann rengöring av avlopp och rör. Vår högtrycksspolningsteknik är både kraftfull och skonsam, vilket minimerar risken för skador på rör och installationer.

 

Fördelar med högtrycksspolning

Stamspolning är en viktig del av vår högtrycksspolningstjänst. Det hjälper till att förebygga framtida problem och förlänger avloppssystemets livslängd. Högtrycksspolning är en viktig del av vår service och erbjuder en långsiktig lösning för att förhindra återkommande avloppsproblem. Det bidrar också till att öka rörens livslängd och minska framtida underhållskostnader.

 

Rörinspektion och avancerad teknik

Vi använder modern teknik för rörinspektion för att noggrant identifiera och åtgärda problem. Vår rörinspektionstjänst använder avancerad kamerateknik för att ge en detaljerad bild av dina rörs inre tillstånd. Detta gör det möjligt för oss att identifiera och åtgärda problem snabbt och effektivt.

Stamspolning

Behöver du hjälp med stamspolning i Stockholm? Österåkers Spol & Sug är ett pålitligt företag som erbjuder snabb och effektiv service för privatpersoner, BRF:er och företag. Vår omfattande lista med tjänster inkluderar högtrycksspolning, rörinspektion och mycket mer. Kontakta oss idag för att få hjälp!

Stopp i Avloppet

Har du stopp i avloppet i Stockholm? Österåkers Spol & Sug kan rycka ut och hjälpa dig med kort varsel. Vi åtgärdar stoppet i avloppet snabbt så att du kan utnyttja hemmets viktiga funktioner som exempelvis toalett, handfat och diskho. Vi hjälper privatpersoner, BRF:er och företag. Kontakta oss idag för att få hjälp!

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket