Erfaren rörsjour i stockholm

Österåker Spol & Sug AB är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag över norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Snabbt på plats - Vi löser stopp i avlopp

Har du stopp i avloppet i Stockholm? Österåkers Spol & Sug är ett pålitligt företag som erbjuder snabb och effektiv service för privatpersoner, BRF:er och företag. Vår omfattande lista med tjänster inkluderar högtrycksspolning, rörinspektion och mycket mer. Kontakta oss idag för att få hjälp!

Ring vår jour direkt

Hur vet jag om det är stopp i avloppet?

Dålig avrinning

Initiala indikationer på att ditt avlopp kan vara blockerat är ett märkbart dröjsmål i att vatten töms från din diskho, badkar eller dusch. Detta kan gå från långsamt avflöde till ett fullständigt upphörande där vattnet står still. Oförmågan för vatten att rinna av kan åtföljas av ett karaktäristiskt gluckande ljud, vilket signalerar att luft fastnar i rören på grund av en blockering.

Dålig lukt som varningssignal

En oangenäm odör från avloppet utgör en ytterligare varningssignal. Matrester, hår och annat avfall som börjar nedbrytas men inte kan sköljas genom systemet ger ofta upphov till denna typ av lukt som ofta är väldigt obehaglig. En sådan doft kan bli speciellt påträngande när ett stopp är i sin linda och material har ackumulerats under en längre tid.

Grävsug

Med vår moderna utrustning och erfarna personal kan vi effektivt suga upp avfall och material från ditt område utan att orsaka skada eller störningar. Kontakta oss idag för att boka vår grävsug tjänst.

Läckutredning

Vi identifierar och åtgärdar problem med läckage i rören. Vi använder avancerad utrustning för att noggrant lokalisera läckan och ta fram en lämplig lösning för att förhindra vidare skador på ditt hem eller företag.

Rörinspektion

Vi utför rörinspektion för att identifiera eventuella skador eller blockeringar i ditt avloppssystem. Genom att upptäcka problem i tid kan vi ta fram en lämplig lösning för att undvika kostsamma reparationer eller renoveringar i framtiden.